Hallo ik ben Evelien Willen. Ik ben 29 jaar en woon samen met mijn vriend Nick in Echt (Pey).

 

Ik ben een liefdevolle, warme en vrolijke gastouder die erg veel plezier beleeft aan het werken met kinderen. Ik heb 8 jaar ervaring. Met name met kinderen tussen de 0 en de 4 jaar. Maar ook heb ik enige ervaring met kinderen tussen de 4 en 8 jaar. Ervaring die ik opgedaan heb tijdens en na mijn opleiding SPW niveau 3. Na de opleiding ben ik meteen aan de slag gegaan in de kinderopvang en hier heb ik ruim 5 jaar in gewerkt. Daarna ben ik aan de slag gegaan als gastouder en dit doe ik nu 3 jaar. Sinds November 2014 ben ik aan huis begonnen.

 

Ik onderneem erg graag een activiteit met de kinderen. Ik hou erg van de buitenlucht en vind het dan ook heel fijn om zoveel mogelijk met de kindjes naar buiten te gaan. Lekker een rondje wandelen of naar de speeltuin die bij ons in de buurt ligt. Ook in de achtertuin kunnen de kinderen zich goed vermaken. Tevens vind ik het erg leuk om met de kinderen te knutselen, een spelletjes te doen of samen te koken/bakken. Met het knutselen werk ik graag met thema's zoals de seizoenen en feestdagen. Verjaardagen van papa en mama en vader/moederdag worden ook niet vergeten.

 


 

Wij houden erg van dieren. We hebben dan ook 1 kater, 1 poes, 2 konijnen, 3 kippen en 5 vissen. Onder het kopje huisdieren in het menu stellen ze zich aan u voor.

 

Moestuin

 


 

 

Mijn vriend heeft zijn eigen kweekkastje en in onze achtertuin. Hierin verbouwt hij zijn eigen groenten en fruit. Iets wat voor de kindjes ook erg leuk is om samen te doen. Zaadjes zaaien en dan de plantjes groter zien groeien en dan uiteindelijk de vrucht oogsten.

Dat is iets wat wij belangrijk vinden om aandacht en tijd aan te besteden, namelijk de kindjes leren waar het eten allemaal vandaan komt.