Hallo ik ben Evelien Willen. Ik ben 31 jaar en woon samen met mijn vriend Nick en dochter (geboren 27-3-2018) in Echt (Pey).

 

Ik ben een liefdevolle, warme en vrolijke gastouder die erg veel plezier beleeft aan het werken met kinderen. Liefde voor kinderen heb ik altijd al in me gehad en ik wist al vroeg dat ik met kindjes wilde werken. Het was dan ook geen moeilijke keuze om voor de opleiding SPW niveau 3 richting kinderopvang te kiezen. Ik werk nu sinds 2007 in de kinderopvang, met name met kinderen tussen de 0 en de 4 jaar. Na de opleiding ben ik meteen aan de slag gegaan in de kinderopvang en hier heb ik ruim 5 jaar in gewerkt. Daarna ben ik aan de slag gegaan als gastouder bij de vraagouder thuis, wat ik ruim 3 jaar heb gedaan en sinds november 2014 ben ik aan huis begonnen.

 

Ik onderneem erg graag een activiteit met de kinderen. Ik hou erg van de buitenlucht en vind het dan ook heel fijn om zoveel mogelijk met de kindjes naar buiten te gaan. Lekker een rondje wandelen of naar de speeltuin die bij ons in de buurt ligt. Ook in de achtertuin kunnen de kinderen zich goed vermaken. Tevens vind ik het erg leuk om met de kinderen te knutselen, een spelletjes te doen of samen te koken/bakken. Met het knutselen werk ik graag met thema's zoals de seizoenen en feestdagen. Verjaardagen van papa en mama en vader/moederdag worden ook niet vergeten.

 


 

Wij houden erg van dieren. We hebben dan ook 1 kater, 1 poes, 2 konijnen en 4 kippen. Onder het kopje huisdieren zie je welke huisdieren we houden.

 

Moestuin

 


 

 

Wij houden erg van tuinieren, we hebben dan ook een hele tijd een kweekkastje gehad in de tuin. Echter door gebrek aan tijd om dit te onderhouden gaan we nu verticaal tuinieren in de tuin. Het is heel leuk om kindjes te leren waar het eten vandaan komt.