Hallo ik ben Evelien Willen, ik ben 34 jaar en woon samen met mijn vriend Nick en onze 3 kinderen in Echt (Pey).

 

Ik ben een liefdevolle, warme en vrolijke gastouder die erg veel plezier beleeft aan het werken met kinderen. Liefde voor kinderen heb ik altijd al in me gehad en ik wist al vroeg dat ik met kindjes wilde werken. Het was dan ook geen moeilijke keuze om voor de opleiding SPW niveau 3 richting kinderopvang te kiezen. Ik werk nu sinds 2007 in de kinderopvang, met name met kinderen tussen de 0 en de 4 jaar. Na de opleiding ben ik meteen aan de slag gegaan in de kinderopvang en hier heb ik ruim 5 jaar in gewerkt. Daarna ben ik aan de slag gegaan als gastouder bij de vraagouder thuis, wat ik ruim 3 jaar heb gedaan en sinds november 2014 ben ik aan huis begonnen.

 

Ik onderneem erg graag een activiteit met de kinderen. Ik hou erg van de buitenlucht en vind het dan ook heel fijn om zoveel mogelijk met de kindjes naar buiten te gaan. Lekker een rondje wandelen of naar de speeltuin die bij ons in de buurt ligt. Ook in de achtertuin kunnen de kinderen zich goed vermaken. Tevens vind ik het erg leuk om met de kinderen te knutselen, een spelletjes te doen of samen te koken/bakken. Met het knutselen werk ik graag met thema's zoals de seizoenen en feestdagen.

 


 

Wij houden dieren, we hebben 2 katten en 1 konijn. Onder het kopje huisdieren zie je welke huisdieren er bij ons rondlopen.